Penthouse Miami Pre-construction prijs: $ 40.163.000

Echo Brickell is een boetiekhotel, residentiële hoogbouw in het epicentrum van de snelst groeiende grootstedelijke omgeving Miami, gelegen op de felbegeerde oostkant van Brickell Avenue. Echo Brickell is het resultaat van een eerste-time samenwerking tussen de befaamde architect Carlos Ott en de gewaardeerde vernieuwers op Yoo Studio. Met slechts 180 woningen, Echo Brickell is de meest exclusieve architectonisch icoon ten zuiden van New York. De volledig afgewerkte, prachtig ontworpen woningen zijn voorzien van de zomer keukens en top-of-the-line apparaten. Uitgestrekte terrassen brengen buiten naar binnen en marmeren vloeren in de woonruimtes verhoogt het niveau van de grandeur. Deze limited edition woningen samen te brengen innovatieve architectuur en modern interieur met een bewoonbare ruimte die is onberispelijk, spannend en uniek te maken. Echo Brickell’s state-of-the-art woningen zal de standaard van uitmuntendheid herdefiniëren voor Zuid-Florida hoogbouw wonen. ECHO BRICKELL CARLOS OTT PENTHOUSE Property ontwikkelaar volledig geherdefinieerd wat kan van een ultra-luxe penthouse met Carlos Ott Penthouse bij Echo Brickell worden verwacht. Top-of-the-line materialen, ongeëvenaarde ontwerp, en een adembenemend uitzicht komen samen in de hele Penthouse van 13.618 vierkante voet duidelijk en onmiskenbaar dat deze wereld-klasse residentie is niet alleen uniek te kondigen; het is ongeëvenaard. Twee verhaal ultra-luxe 4 slaapkamers + 7,5 badkamer + Pool + Gym + Service Suite Totaal sqft: 13,618 sqft / 1.265 m² Interieur: 10,110 sqft / 938 m² Exterieur: 3,518 sqft / 326 m²

Details

kamers4
Slaapkamers4
Badkamers7
Externe oppervlakte326 m²
Oppervlakte938 m²
Bouwjaar2017
ElektriciteitsklasseA+
Gepubliceerd op12 april 2015
OmgevingStad Zee Baai
Soort dakGemengd
Soort vloerAnders Tegels
Terras326 m²
TuinGedeeld
Verdieping57
Adres1451 Brickell Avenue, Miami, FL 33131
Codehttp://010101010101.wix.com/echobrickell
Externe VoorzieningenBarbeque ruimte Binnenplaats Brug Invalide-ingang Tuin Hek Sauna/ Bubbelbad Grasveld Patio Zwembad Oprit Privé-patio Sprinklersysteem Boulevard
Externe stijlCement_beton Gemengd Anders
Interne voorzieningenPenthouse Satellietontvanger Lift Openhaard Intercom Hydromassagebad Veiligheidssysteem Bar
StatusNieuw of onder contructie